salamander.blogg.se

2014-03-30
19:54:42

Skola imorgon, trögt
Hej hopp! Imorgon är det skola, suck. Känner mig inte så peppad att gå till skolan imorgon faktiskt. Nu när man har varit ledig i en vecka så känns det bara trögt att komma tillbaka till skolan. Är det bara jag som längtar ihjäl mig efter sommarlovet?? När det är marknad och när man kan sova till tolv varje dag och man kan göra vad man vill när man vill! Längtar så ini bomben dit!! Men nej, det är ett par veckor kvar dit. 
 
Btw. Jag bara älskar doften från "Love spell"!! Den luckrar så sjukt gott!! (vet inte riktigt om jag skrivit det tidigare)
(Ledsen för dåligt ljus)

2014-03-29
20:25:18

Hemma igen
Nämen hej på dig igen! Det var ett tag sen. Idag kom jag hem från Turkiet. Det har varit toppen! Vi har tränat varje dag och sen har vi haft lite fritid att göra vad vi vill med, så vi solade och badade, hehe. Ni får väl höra lite mer om det imorgon, är skapligt trött! Lära gå upp klockan tre i svensk tid imorse. Vi hörs



2014-03-25
07:24:15

Litet snabb inlägg
Hej
Skriver bara ett snabb inlägg nu på morgonen. Fast vad igentligen ska jag skriva om? Jag skrev ju det mesta i förra inlägget. Men det nervösa har laggt sig, vilket är skönt! Nu ska jag gå upp ur sängen och äta frukost för jag är hungrig!! Det kommer att bli en låång dag. Planet landar kvart över nio ikväll och sen ska vi ta oss till hotellet. Kommer nog vara ganska trött då.. men nu måste jag börja fixa lite. Chao

2014-03-24
22:38:01

Åker imorgon!
Hej svejs!
Imorgon åker jag ju iväg till Turkiet med fotbollslaget och det är ju nice! Och nu när det är bara en natt kvar, för jag åker ju imorgonbitti, så känns det väldigt väldigt konstigt!! Är ganska nervös över många saker, oattraktiv jag fått med mig allt, att min resväska ska öppnas i planet för att den är så proppad eller att det blir nå konstigt med pengarna. Men allt blir säkert bra! Men jag kommer nog inte att blogga något medans jag är där, tror inte att jag kommer att ha wifi. Men önska mig en trevlig resa!:)

2014-03-24
19:58:12

Mycket igår
Hooj!
När jag vaknade imorse hade jag inte så mycket planer inför dagen. Jag vaknade ungefär kvart i nio, och låg med mobilen till nio, då frågade en kompis om jag vela hänga med och åka slalom, och då skulle vi åka halv tio! Och då fick jag ju lite smått panik.. och sen kom jag hem vid typ halv fyra. Och så hade jag träning vid fem, så jag åt mat och bytte om och åkte iväg till träningen. Jag lära gå lite tidigare från träningen, den slutade igentligen halv sju men jag lära gå sex, för jag skulle på ett kalas. Så när jag kom hem duschade jag och så gick vi iväg. Kom hem lite efter åtta, och då kollade jag på mästarnas mästare, sen packade jag pch mamma lite. Och sen var jag så trött att jag inte orkade blogga. Men det var min gårdag:)

2014-03-22
21:07:57

Mys lördag
Hej!
Kollar igenom lite gamla bilder sen förr medans jag kollar på gladiatorerna. Men det är väldigt kul! Älskar att kolla gamla bilder. Och sen hittade jag lite bilder på mig och olika kompisar när vi var små, så jag kanske skickade dom bilderna till dom kompisarna, kul kul. här är en av bilderna
När jag var i Thailand 2009. Haha! Så fin bild

2014-03-21
20:17:35

Let's dance
Hej på er!
Har ni en bra fredag kväll? Jag har längtat såå mycket hit! Så nu har jag laddat upp med chips, iste och uppskuren morot till let's dace! Men vem ska man heja på? Det finns ju många bra! Och vissa mindre bra. Tyckte dock inte att det var bra att han från gadiatorerna åkte ut förra veckan.. han var bättre än vissa andra. Men så är det, nu ska jag fortsätta titta

2014-03-20
21:33:31

Slingor
Hoyy! Idag hade jag fotbolls träning, och jag har märkt att jag har väldigt svagt eller hur man nu ska säga, skin. För vi skulle boxa på en tjock matta, och då låssna skin från min knoge!! Annars gick det ju bra!:)

Och jag var och shoppa med några från fotbollslaget och vet ni vad jag köpte?? En sak som gör att jag kan få rosa slingor i håret!:D Som går bort i duschen (efter ett par tvättar) men det ska bli super kul att testa!:)

2014-03-19
19:27:48

Vinter bilder
Hej Hej!
Igår var jag hos en kompis, och då gick vi ut och tog lite bilder. Så här är några av dom.








Och bilderna är redigerade av min kompis Lilly (som är med på bilderna) :)

2014-03-18
20:30:02

Hur tänkte dom?!
Hej!
Imorgon har jag prov! Aaaa! NO prov! Önska mig lycka till! Och nu är det exakt en vecka tills jag åker!!! Nästa tisdag så är jag antingen på ett flyg eller framme!! Jag känner att jag tjatar ganska mycket om det.. ska försöka att inte skriva så mycket on det nu.

Vi håller på med ett grupparbete i skolan. Vi ska göra en väg plansch. Och så fick vi ett antal sidor ur historie boken. Och så delade vi upp sidorna. Och då fick jag häx delen. Och jag blir lite arg när jag läser hur det var! Att en människa (oftast kvinna) blev anklagad av t.ex ett barn, då om hon inte erkännde så blev hon plågad för att hon skulle erkänna! Det fanns ett "vatten prov", man slängdes i vattnet med typ fastbundna armar och ben, om hon sjönk och dog var hon mänsklig, om hon flöt var hon en häxa och blev dödad. Hur tänkte dom där? Och det fanns en massa andra saker som bara hade ett slut, vilket var att kvinnan dör. Usch säger jag bara!

2014-03-17
07:00:04

Sovmorgon!.. nej
Neeeeej! Det är måndag idag!! Skola.. jag måste säga att jag verkligen älskar att efter en vecka komma till fredag, tänka: "Yes! Imorgon ska jag sova!" Fast jag igentligen bara sover till 9 eftersom jag har fotbolls träning 10.30. Och sen är det söndag och jag sover ganska länge. Men blir lite ledsen över att jag nästa morgon ska behöva gå upp tidigt igen.. längtar så sjukt mycket efter sommarlovet!! Fast det är ju ett tag dit..

2014-03-16
17:08:41

5 timmar
Gissa var jag har varit sen 11.00 idag till 16.00! Jag har kollat på en innebandy matsch med två kompisar. Sen när den var slut så märkte vi att det var en basket matsch efrer, så då stannade vi och kollade på den också:) Den slutade typ 15.00, däromkring. En av kompisarna åkte hem efter basket matchen me jag och den andra kompisen satt kvar och hade det chill. Och nu MÅSTE jag plugga på NO provet tills onsdag, för imorgon ska jag iväg och shoppa med några kompisar från fotbollslaget:)

2014-03-15
13:06:10

Tillbaka igen
Hej Hej!
Jag har typ tagigt en blogg paus. Men nu är jag tillbaka! Och ska försöka blogga varje dag igen! Och skriva lite längre och meningsfullare inlägg. Det har hänt en del sen sist. Det är bara 1 vecka och 3 dagar kvar tills jag åker till Turkiet med fotbollen på tränings läger. Det kommer bli nice!

Och har ni märkt en sak? Craycray.se söker nya sammarbets partners! Fast man måste vara mellan 18 och 25 år.. vilket jag ju inte är. Men kolla in deras instagram! craycrayse.



2014-03-12
20:38:46

TMI tag


2014-03-07
17:00:22

Fredag😊





2014-03-01
20:59:09

Fixat naglarna

Haha! Det ser inte så bra ut...;)