salamander.blogg.se

2013-11-30
17:08:52

Juligt värre
Julpyntet har kommit fram och det är super mysigt!:)



Det här är köket just nu. Super mysigt! Håller på att städa och fixa lite i mitt rum också:)

2013-11-29
20:03:41

WHAT IS THIS?


2013-11-28
06:58:35

Jul snart
Hejsan Hejsan! Idag är det den 28 November vilket betyder att det är 26 dagar kvar till jul!!:) På julafton kommer en massa släckningar hit. Jag tror vi blir 14 personer eller mer. Men det kommer bli skoj! Förra året fick inte jag fira jul (eller jag fick inte fira den nå bra) för mima föräldrar hade magsjuka och då fick inte vi komma till dom vi skulle fira hos. Så jag hoppas den här julen blir bättre!!

2013-11-27
19:12:20

Trött!
Hej! Idag hade vi filma dag i skolan. Det var roligt. Första filmen var grym! Den handlade om fotboll!:) Hade bild idag efter skolan. En av. Mina bilder sitter uppe på väggen!:) orkar inte skriva nå mycket nu, så ni får en bild istället

2013-11-26
20:26:25

Friluftsdag
Hej hej! Idag hade vi friluftsdag i skolan. Man Rick välja två saker man vela göra. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Jag vela helst ha fotboll och badminton men det var slut på platser där D: Så jag fick ta styrketräning och promenad. Det var väl ok. På styrketräningen så fick vi lyfta tyngder och sånt. Sen på promenaden så fick vi ju såklart gå. Sen när vi var framme så grillade vi korv. Och för dom som inte vet det så avskyr jag korv!! Sen gick vi tillbaka. Kul dag va?

2013-11-26
20:14:15

Håret

Haha! Inte så seriös men rolig att göra!:)


2013-11-25
16:16:09

Ojoj!
Jag glömde blogga igår!!:o Jag var på bio igår och såg hunger spelen med några vänner och den var inte så bra... Ettan var mycket bättre! Jag tycker slutet var helt oförståeligt! Eller så är det bara jag som är så trög och inte fatta nått... Men ändå, ettan är mycket bättre! Filmen får 2 av 5 i poäng.

2013-11-23
19:16:03

Klart
Så här blev det! Jag försökte sätta på som höra nail wraps men jag visst inte alls hur man skulle göra så det blev bara vanligt nagellack istället!:) men det var också ganska fint!

2013-11-23
18:26:58

Naglarna
Hej! Ska nog ta och måla naglarna nu. Eller jag ska sätta på dom här nail wraps eller vad det nu hette. Ska bli kul att testa dom!!:) ni får en bild sen på resultatet!:)

2013-11-22
19:20:08

Ansiktskrämer
Hej hej! Jag tvättar ansiktet varje morgon och kväll (för det mesta) och jag har en ganska ny kräm som ska ta bort finnar och så. Men min hy vart så torr av den! Så jag tänkte sluta med den. Men den tar bort finnar bra! Så jag fick två krämer av mamma. En nattkräm och en dagkräm! Dom funkar super bra!! Tipsar verkligen om dom!
Fast dom är inte nya! Mamma gick inte och köpte sprillans nya! Jag fick typ ärva dom av henne för att hon inte använder dom och för att jag behövde återfuktande ansiktskrämer!

2013-11-21
21:09:33

Skojig idrott
Hej! Idag hade vi trampett på idrotten och det var super kul!!:) man ska hoppa och ha typ kropskontroll. Orkar inte riktigt förklara exakt vad vi gjorde men skojigt var det! Och vi fick veta vad vi fick för betyg på ett matte prov. Det gick ganska bra för mig! Jag fick ett B.:)
(Bild från i somras)

2013-11-20
21:36:39

Ont i magen!
Jag har haft ont i magen i stort sett hela dagen! Det är väldigt svårt att koncentrera sig när det värker så mycket! Och senare på dagen fick jag typ deare eller vad man ska säga, inte så kul! Btw. På bilden idag blev jag ÄNTLIGEN färdig med en bil jag jobbat på super länge!:) ska ta en bild på den senare så får ni se!:) Måste gå och fixa lite nu, hej då

2013-11-19
16:49:27

Fin besök
Hej! Kom hem från skolan för typ en timme sen. Nu sitter jag nere i köket och väntar på maten. Vi har besök också! Lilly är här! Hon sitter här på golvet och leker med My little ponny. Idag hade vi elevens val och jag har musik, spelade gitarr typ hela tiden och jag kan väl inte spela så speciellt bra.... Hehe... Närå, det gick väl ok.

2013-11-18
20:04:02

Sanning eller konka

Tziicja


2013-11-17
20:05:41

Naglarna
Hej hej! Jag sitter och kollar på Solsidan. Målade naglarna men det blev inte så bra... Så jag funderar på att sätta på såna här nail wraps.
Det är dom här två jag har att välja mellan. Fast jag vet inte riktigt hur man gör för att få fast dom. Hehe...

2013-11-16
18:46:31

Film förslag?
Tjena! Idag har jag varit med en kompis, det var skojigt! Nu är det bara jag och min bror i huset, min mamma är på väg till Stockholm för att hälsa på en vän och min pappa är på nån fest. Ska nog kolla på en film lite senare, har ni några film förslag?

2013-11-15
16:29:00

Idrottsövningar
Hejsan Hejsan! Jag sitter här i min säng och det är ju gött! Behöver jag nått ämne att prata om? Det känns liksom bättre då... Vi hade idrott idag, och vi snackade om hälsa och kost. Sen gjorde vi lite övningar. Typ om man kunde  nå ner till tårna med raka ben. Och stå plankan i en minut. Jag är inte speciellt bra på plankan... Men jag klara en minut! Stolt nu jag!;) det värkte sjukt mycket i magen efter!! Men jag klara det! Ska ni göra i helgen då? Själv ska jag sova länge på morgnarna, när jag ändå får!;)

2013-11-14
21:13:26

Glömsk jag!:p
Men gud vad jag har blivit slö på att blogga! Måste skärpa mig! Jag hållde ju till och med på att glömma att blogga idag! Jag kollade på min kamera och hittade bilder sen i sommras och mina tänder var super vita då!! Jag tror inte dom är lika vita nu, det känns inte så iallafall! 
Kolla!:o Ledsen för den dåliga kvaleten på bilden! 

2013-11-13
20:32:57

Fixat hörlurarna!


och så här blev det! Det är super jobbigt att fixa pärlor på förlorarna! Var det värt det? Jo?

2013-11-12
15:35:35

Kanin trubbel!
Hej, jag slutade efter lunch idag och det var gött! Och det bästa ät att vi hade tidig lunch idag!:) Den började 11 och sen fick vi åka hem, med "vi" menar jag oss fyra som var på no tävlingen. När jag kom hem så gjorde jag rent åt min Kanin, men han fick nå fnatt och så sprang han under en soffa. Och jag fick inte ut honom! Jag gjorde klart det sista och sen har jag försökt ända tills för ungifär en halv timme sen (ca 15.00) och vi säger att jag började göra rent åt honom typ klockan 12.15. Jag blev skit less på slutet! Och under den hår tiden då jag försökte få in fluff (min Kanin) så kom tidningen, och jag var med i den för den här no tävlingen. Och allt jag hade sagt skrev dom att dom andra som åkt sagt och det ända jag inte sa, det skriver dom att jag sagt!

2013-11-11
07:22:55

Frukost time
Förlåt för gårdagens inlägg, det blev lite hastigt! Idag har jag bild i skolan och vi ska göra själv potret, och jag kan inte rita ansikten så vi får väl se hur det går! Föresten, idag är det måndag och det är så segt! vill att det ska bli fredag! Men vad göra?


ps. jag och en kompis hade en tävling, och den som vann var den som sminkade sig bäst till en Fjortis


här är mitt "bidrag"

2013-11-10
15:59:58

Hej hej!
En kompis har precis varit här, klockan fyra ska jag på farsdag middag hos min farmor och farfar, och det är ju typ nu... Men jag måste blogga lite innan så jag inte glömmer det! Jag och kompisen har haft kul. Vi blandade olika lappar och det man fick upp skulle man blanda ner i en drink. (Jag ålder på att spy!) men måste dra nu. Hej hej då!:)

2013-11-09
21:36:01

Smart jag är!
Jag har varit så lat idag så jag inte har bloggar först nu! Men det har iallafall inte hänt nått att blogga om så ni har inte missat nått! Kollade på en konstig film med min nappa och bror. Sen kom min faster och hennes man. Så kollade vi på så mycket bättre. Det är typ allt.

2013-11-08
06:45:13

Godmorgon Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och nu vill jag bara lägga mig ner och sova igen! Vi har sovmorgon på fredagar men jag kan aldrig njuta av dom för jag har ingen skjuts till skolan och då måste jag ta bussen som går en timme innan skolan börjar för mig på fredagar... Btw. Efter skolan idag är det helg!!! Jag ska sova länge!:) Fast på lördag har Haag fotbolls träning på morgonen, eller klockan halv 11. Men på söndag kan jag sova hur länge jag vill! Och då ska jag sova länge!!:)

2013-11-07
18:15:58

Tidningen
Idag hade vi idrott och när vi satt i hallen så stod det en kvinna bredvid vår idrottslärare, hon var tydligen en jonallist (Stavfel?) och hon vela skriva om NO tävlingen vi var iväg på, så vi fyra fick gå iväg och prata sen tog hon en bild. Vi hade redan varit med i tidningen den dagen fast då var hela klassen med, nu var det bara vi fyra. Och det var en annan tidning som kom nu. Sen fick vi gå tillbaka till idrotten och det var ju kul, vi spelade innebandy och var tre lag, jag var med i röda laget! Vi vann en match och förlora en. Men det var kul! fast jag är inte speciellt duktig på innebandy. Hehe... Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag iväg på fotbolls träning!:)

2013-11-06
19:59:04

Pyssel party
Idag hade jag NO prov och det känns som om det gick bra! Fick många kramar och grattis idag också!:) och efter skolan hade jag bild och då fick vi se en bild, sen tog läraren bort bilden och så skulle vi måla den som vi kommer ihåg det. Och när vi var klara sa läraren att min var bättre än orginalet!!:) kul kul! Sen var jag och en kompis på badhuset som vanligt sedan skulle vi på pyssel party. Men det blev aldrig nå pyssel party för det är en bit till där det är och det var halt och dimmigt efter vägen, så det blev inget:(
 
 

2013-11-05
20:15:01

NO-tävlingen
När jag vaknade imorse så var jag sjukt trött! Gick upp halv 6! Och när jag är på bussen kvart i sju så är jag också trött. Men iallafall, när vi kom fram fick vi komma in i ett typ fika rum, där fick vi en macka och så berättade dom lite om vad vi skulle göra under dagen. Först så var det fyra stationer och man skulle svara på frågor (inomhus) och det gick bra tyckte jag! Efter det fick vi testa simulatorer med skogsbruk och det var super kul! Fast jag råka paja en maskin... (Men det var ju typ ett spel). Sen var det lunch. Och efter lunchen var det praktiska delen, och vi var utomhus. Första delen så skulle alla fyra legen vara på rad, och så skulle vi göra upp en eld som skulle bränna av ett snöre, sen skulle vi springa ner med en flagga och sätta den på en stubbe, om. Man vadå först så skulle man sätta i stubbe nummer ett osv. Vi kom trea där. Tävling nummer två så skulle man såga två och två, Det var en sån här såg som man stig på varsin sida om. Och där kom vi tvåa. Tredje tävlingen skulle vi mäta upp hur högt ett träd var med en viss teknik. Vi kom antingen etta eller tvåa där (dom sa inget). Sen sista delen så skulle vi räkna nått om nå träd, jag fattade inte vad vi skulle göra så kan inte säga mer än så. Och när vi satt där och väntade på resultatet, och så hade dom sagt vilka som kommit på fjärde och tredje plats och vi hade inte blivit uppropade, och så kommer en från dom här som varit med under dagen och räknat poäng och typ klappar min axel och ler mot mig, jag bara okej.... Och den ropardom upp vilka som blev tvåa och det var inte vi!!!!! Så vi vann 10 tusen och en pokal!!!!! OMG!

2013-11-04
16:49:31

Pluggar!
Kom hem från skolan för ett tag sen och har lite att plugga till! imorgon så ska jag iväg på NO-tävling och jag måste plugga lite mer så vi vinner! Sen dagen efter ska vi ha NO prov och vi fick veta det idag så man har ju inte så mycket tid att plugga på om jag ska vara borta tills sju imorgon! Sen på Fredag har jag glos förhör, fast vi ska skriva meningar av glosorna också! Så jag har lite att göra! Men den här tävlingen imorgon är jag inte så nervös för, jag känner att jag kan det ganska bra! Så jag får väl ta och plugga kemi till provet nu! Önska mig lycka till!

 Gammal bild som jag lagt ut tidigare, men tyckte den var så bra så jag lägger ut den igen!;)

2013-11-03
13:13:54

Toothpaste Challenge


2013-11-03
13:10:56

Ny video strax
Sitter här med en kompis (som heter Agnes) och har gjort en video. Hoppas det går ganska snabbt att ladda upp den! Btw. Här är det vi sysselsätter oss med nu:
Snygga face!;)

2013-11-02
23:41:42

Tonat håret nu!
Och så här blev det! Choklad brunt som det hette. Det blev lite mörkare än vad det var innan, men jag tycker det blev fint! passar jag i mörkt hår?

2013-11-02
17:14:51

Hej hej
Har varit med en kompis idag! Det var kul! Vi spelade fotboll och jag tror det slutade like, men sen körde vi klockan och jag förlora... hehe. Nu är jag hemma och ska snart äta tacos! Mm, typ min favoriträtt! Det har inte hänt så mycket mer idag.

2013-11-01
18:51:03

Tona håret
Har precis ätit och idag har jag köpt hår toning! Färgen hette choklad brun. Vet inte riktigt när jag ska sätta i det, kanske idag kanske imorgon. Hoppas det blir bra! Jag hade en annan toning för som var mer rödaktigt och jag tyckte det var riktigt snyggt!! Men det är kul att testa nått nytt! Ska ta en före och efter bild, så kan jag och ni se skillnaden.