salamander.blogg.se

2014-04-30
20:16:35

Onsdag
Hejsan hejsan. Idag är det onsdag, höhö det visste ni ju inte! Men iallafall, idag är det onsdag och vi har alltid kort dagpå onsdagar, wihoo! Och imorgon är det ingen skola heller! Och inte på fredag heller! Sjuka bli så galet skönt!:D En sak som inte är lika skönt är att det snöar... Blä, trodde att det skulle bli sommar nu men tydligen inte.. 
 
Btw. Idag hade jag NO prov också, det gick väl sisådär, det var i kemi. Men aa, hej då!

2014-04-28
19:02:24

Tidningen Julia
Hej svej!
Jag läser tidningen Julia, och gissa vad som stod i tidningen! Det stod att dom söker nya bloggare till deras hemsida. Och då skulle man skriva på sin egna blogg och tycka till om tidnningen Julia och sedan skicka in det till dom. Så det är verkligen kul! :D
 
Jag tycker att tidningen julia är en bra och rolig tidning med tips och lite smått och gott. Ibland är det med om saker man kan göra om man har tråkigt, det tycker jag är extra kul! Om man är med någon kompi och har tråkigt så kan man bara läsa i någon gammal Julia tidning och så kan man hitta nått roligt att göra!:) Fast jag tycker nog att det ska finnas lite mer av sånt man kan göra. ska väl inte skriva så mycket mer nu, hej då!

2014-04-27
10:17:18

Vad användes klänningen till?
Hej!
Igår använde jag 70-tals klänningen! :D Och jag använde den på en 70-tals fest! Min faster fyllde 40 och då fixade etr par stycken en överrasknings fest åt henne! (fast hon visste att det var nån slags fest men inte vad) Och det var skoj! Hade kanske inte nån att va med där men det var kul att hon blev glad!:)



2014-04-25
16:28:35

Läger idag
Hej folket! Idag är det läger! Wohoo! Nått som inte är wohoo är att vi har prov nästa onsdag.. Kemi prov, wo. ho. Så jag sitter och pluggar lite på det. Fast måste nog börja packa inför lägret också. Har inte så mycket mer jag vill skriva om just nu. Ha de gött!;)

2014-04-23
19:17:20

Hälso månad
Jag har bestämt mog för att jag ska ha en typ hälso månad. Fast jag började igår och ska köra tills maj slutar. Jag känner att jag har ätit väldigt mycket godis och sånt och det är ju inte så bra! Så kolla vad jag har fixat

Det som är i:

3dl yoghurt

1 banan

1dl blåbär

Den är lite seg, så nästa gång så ska jag ha i lite lite mjölk också

2014-04-21
16:03:31

Misslyckad färg
Igår så tonade jag håret. Och jag vela ha en mörkare färg. Så jag och mamma köpte en som var mörk brun/choklad. Och jag hade choklad brun förr och drt gillade jag, så vi köpte den. Och då färgade mamma mitt hår igår kväll (innan min kompis kom). Och mitt hår är nästan svart!! Och jag vill inte ha svart hår! Så jag kan inte påstå att jag är så nöjd.. så jag ska tvätta håret nu och se om åtminstone lite av färgen går ur.

2014-04-20
22:18:03

Harry Potter maraton



2014-04-20
12:40:41

Sool!☉☉
Hej svejs! Visst är det skönt med sol? För här är det sol!:D Jag är ju hos mormor, och här är det sol, sen vet jag inte hur det är hemma. Sitter och väntar på mat, mehehe. Och kolla vad jag hittade



2014-04-18
12:23:22

Påsk jaaow
Hej Hej!
Igår skrev jag ett inlägg om påsk, men det försvann.. vilket inte var så kul. Men jag gör ett nytt försök idag!

Det är påsk!:D Och idag ska jag åka till ett par vänner en bit härifrån med familjen, och sova där en natt sen fortsätta till mormor. Det kommer att bli nice! Bi åker klockan 2 och jag måste gå och fixa vår get innan det så jag måste nog göra det nu. Glad påsk!🐥🐤🐣🐔🐓🐰

2014-04-16
10:31:11

70-tals klänning
Om en vecka så kommer den här lilla saken till användning! Kan ni gissa vad jag ska ha den till?



2014-04-14
13:35:15

Kladdkaka! :D
Hoyy!
Jag och en kompis har varit så duktiga så vi har bakat en kladdkaka! Dock vet kag inte hur den smakar än, vi följde inte helt efter receptet, hehe. Men den ör säkert god! Den håller på att svalna lite nu. Och kompisen jag bakade med har jag också sovit hos inatt, skojigt skojigt! Har inte så mycket mer att säga. Bye!:)

2014-04-12
23:33:06

Apr. 12, 2014
Hej hopp! Jag är galet trött! Imorse klockan kvart över nio så åkte jag iväg för jag skulle möta mitt fotbollslag tjugo över. För idag har jag spelat cup! Så när vi kom fram till stället där vi skulle spela så var klockan kanske, ja, jag vet inte äns. Men första matchen gick bra! Vi vann med 2-1. Fast jag tacklade omkull en i andra laget så att hon började gråta.. det var inte meningen att det skulle bli så hårt..:( Det råkade bara bli så.. Andra matchen gick sådär. Dom vi spelade mot hade inte det finaste språket om jag säger så.. jag är ju back, så jag tar bort bollen ifrån mål, pch då går jag ju in lite i närkamper, och när jag gjorde det och fick bort bollen så sa tjejen som var anfallare då (jag citerar bara!) : "fit**". Jag vet inte om det var riktat till mig eller inte men ändå! Sen när det hände samma sak igen (att jag tog bort bollen ifrån
mål, + gick in i närkamp för att få bort bollen) så sa den tjejen som var anfallare då (och det här vet hag att det var riktat till mig) : "vad f*n vill du mig?!". Med en sån där lite skrikig röst. Allt jag gjorde var att ta bollen! Och om jag hade gjort nått fel så hade väl domaren blåst! Men aja, vi tog oss till semi final, och vi slutade som fyra. En plats ifrån en pokal!! Så surt!! Men jag är glad ändå, men nu ska jag sova!:)

Mitt lag! :)

2014-04-09
16:16:17

Badhus time
Hejsvejs! Är på väg till ett badhus som inte är här där jag bor:) Ett mycket större badhus!:D Men två kompisar. Och jag har ju bild idag, och en av dom har jag bild med och den andra stannade kvar och var med och väntade på oss. Så nu sitter jag i bilen och väntar på att åka. Kommet bli kul!

2014-04-08
16:52:11

Ansikts masken
Jag testade ju denna ansikts mask igår☟

Och den luktade gott! Men när jag tvättade bort den så känndes det som att jag blev brunare i ansiktet. Och tyckte jag ju inte om så mycket.. men sen nästa dag (idag) så hade det bruna lagt sig. Så det var ju bra! Förutom det så tycker jag att den var bra:)

2014-04-07
21:11:58

Ansikts mask
Håller på att testa denna skönhet☟

Jag fick den när jag fyllde och nu är det dax att testa.

Har den på mig nu och man känner verkligen att det luktar choklad! Sen ska den ju hjälpa huden också, så vi får väl se:)

2014-04-07
20:18:01

Hungerspelen
Hej!:)
Måndag igen, det har ändå inte varit en så trögt idag. Förra veckan så började vi kolla på hungerspelelen 2. Så vi kollade på den på morgonen när vi hade klasstimmen. Senare på engelskan kollade vi klart på den, första gången jag såg den filmen så tyckte jag att det var ganska dålig, jag fattade typ ingenting, men nu andra gången! Så var den faktiskt bra! Jag fattade mer den här gången. Och jag längtar verkligen tills nästa film kommer!! Rekomenderar verkligen att ni kollar på både ettan och tvåan. Bye
 

2014-04-06
00:56:27

Godnatt
Hej hej. Igår efter skolan så åkte jag med en kompis hem och lite senare så kom en till konpis. Och det var kul! Vi sov över där och hade det gött. Och så var jag där idag, och sen åkte vi direkt därifrån till en annan kompis där det var typ en liten fest. Vi firade en som fyllt år för några dagar sedan. Så jag kom hem för wn stund sen och är super trött. Så ska sova nu. God natt!

2014-04-03
07:24:32

Torsdag
God morgon! Idag är det torsdag, dagen då mitt matte prov är.. hoppas pp det bästa! Och jag har utvecklings samtal idag. Och imorgon har jag spanska prov! Mycket, Mycket, fast igentligen inte. Gud vilken konstig text!

Btw. Imorgon är det fredag! Woho! Och sen helg, skönt. Måste sluta nu. Ha det gött

2014-04-01
19:54:02

Träning👍
Hej svejs! Har folket det bra?
Hmm, vad ska jag skriva om..? Kanske att jag blivit tillfrågad om jag vill vara med i en tv-serie. Närå, visste bara inte vad jag skulle skriva. Kom precis hem från träningen, det gick bra! Fast jag har väldigt ont i mina ben! Så nu ska jag duscha och bara ta en chill pill. Närå igen.. jag måste packa upp min väska, städa rummet och plugga matte. Där försvann min chill kväll.. aja, måste sätta igång ny. Ha det gött!😊